Cautare

2209 de rezultate pentru "obi iti" (4.96 secunde)
Dar daca nu ii acorzi nici un pic de atentie si iti vezi de treaba, o veti gasi frecandu-se de picioarele tale si sarindu-ti in poala. ... - definitie de Nathaniel Hawthorne Fericirea e sa stii sa iti doresti ceea ce ai deja.
- Draga Areta Sandru, iti mai aduci aminte ce motive, ce "evenimente" din viata ta te-au condus spre proza, spre scrierea prozei? ... Iti propui o anume noutate? ... Sau poate fi vorba de un ins anume care iti staruie in memoria de scriitor...
Te ajuta sa iti repui gandurile in ordine, cand vezi fotografia cuiva drag, iti aduci aminte de acea persoana cu mare drag, iar intensitatea batailor inimii creste. ... De aici iti dai seama ca intr-adevar o fotografie valoreaza cat o mie de cuvinte.
Dragos Bucur iti da banii inapoi daca nu razi la ultimul lui film! ... 50, ia-ti bilet si, daca nu razi, Bucur te asteapta la iesirea din sala si iti da banii inapoi.
- Cum iti petreci timpul cu fiica ta? ... Pleci cu o lectie de viata de acolo si, chiar si pentru noi, adultii, intotdeauna trebuie sa crezi in visele tale si sa crezi ca cineva iti ghideaza pasii pentru a ti se indeplini. - Ce actori iti plac?
Cel mai accesat dintre acestea are peste 6,7 milioane de vizualizari, dintre care aproximativ 300.000 facute in ultima luna, ceea ce inseamna ca exista cel putin cateva milioane de persoane care au inteles cat de usor iti pot intra in casa.
Dar… ei vin si zic ca sunt de la deratizare”, sau de la electrica”, de la gaz” sau de pe cine stie unde si iti ofera diverse servicii.
Cand il auzi pe Iohannis ca vorbeste de penali, de moralitate, iti vine sa emigrezi din Romania pe motiv de Ghinion. ... Asta e cand iti lipseste curajul!
Cateodata ploua crunt si e un frig de iti aduci aminte si pacatele nefacute. ... Ele nu iti dau Like. Iti dau o binecuvantare, un mar, un ou, o poala de nuci sau de fasole.
Relatiile colegiale sunt conflictuale, iar sefii iti dau si mai mult de lucru. ... S-ar putea sa fii nemultumit de balanta dintre efortul depus si plata, insa ai incredere ca Universul iti va oferi toate resursele de care ai nevoie si mai ales cand ai nevoie.
Cand iesi de pe bancile facultatii, iti trebuie mult noroc sa prinzi un job platit cu 2.000-2.500 lei. ... Ce iti ofera Romania in afara de aceleasi preturi ca in Vestul Europei si lefuri mici?
Leguminoasele Sunt o categorie aparte de carbohidrati complecsi, fiind stiintific dovedit ca protejeaza inima si arterele, scad colesterolul si iti prelungesc viata.
"Iti iei copiii si du-te in America! ... "Nu, te rog frumos sa stai linistit, eu iti garantez ca nu se atinge nimeni de un fir de par de al tau!".
In politica, la fel ca si in sport, este interzis sa iti desconsideri oponentul Deputatul PSD Adrian Nastase sustine ca politica se aseamana si cu sportul, iar in ambele domenii este interzis sa iti subestimezi oponentul, drept urmare la alegeri nu se asteapta ca USL sa castige bazandu-se pe votul de blam contra PDL.
Ei au decis ca nu este suficient doar sa iti aperi teritoriul, ci trebuie sa mergi mai departe si sa iti destabilizezi inamicul. ... Un alt factor important este sa iti cunosti adversarul.
Pentru asta iti trebuie curatenie.
Care sunt diferentele de pret in diferitele locatii ale orasului, cum iti alegi o zona buna pentru casa si, mai ales, de ce trebuie sa te feresti atunci cand perfectezi actele de vanzare-cumparare.
O fabrica de încaltaminte ori o sectie, în cazul unei investitii mai mici, este o afacere care îti poate aduce profit.
Vrei sa faci economii, însa nu vrei sa îti blochezi banii într-un depozit bancar. ... Unde se poate deschide un cont de economii Contul de economii Bancpost îti permite sa depui bani oricând vrei, chiar si sume mici.
Viorel Popescu, patronul firmei Elprest din Craiova, a spus ca, înainte de toate, trebuie sa îti tratezi clientii, angajatii si furnizorii cu respect. ... „Sa îti respecti cuvântul“. O relatie buna cu furnizorii îti ofera produse de calitate.
google-analytics.com